επικοινωνία

Σκοπός του Συντονιστικού Κατοίκων Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και γύρω περιοχών ήταν από την αρχή να ανοίξει έναν διάλογο γύρω από το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας-Αττικής και τους κινδύνους που κρύβει για το Άλσος και την πόλη μας.

Αυτόν τον διάλογο πιστεύαμε πως εξυπηρετούσε και η δυνατότητα υποβολής σχολίων στα άρθρα αυτού του blog. Ο εκφυλισμός όμως της δυνατότητας σχολιασμού σε μια σειρά ύβρεων και απειλών ακυρώνει αυτήν την λειτουργία.

Συνεπώς, η δυνατότητα υποβολής σχολίων δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης και αφαιρέθηκε μαζί με τα μέχρι τώρα σχόλια. Υπάρχουν άλλωστε αρκετά sites στο Internet στα οποία οι ύβρεις και οι απειλές κατά των κατοίκων που αντιτίθενται στο νέο Ρυθμιστικό όχι μόνο είναι ευπρόσδεκτες, αλλά και ενθαρρύνονται.

Τυχόν απόψεις, σύμφωνες ή αντίθετες με τις θέσεις του Συντονιστικού, είναι δεκτές προς δημοσίευση εφόσον συνοδεύονται με επιχειρήματα και όχι ύβρεις ή απειλές. Μπορείτε να τις στέλνετε στο e-mail του συντονιστικού ή ως σχόλιο στη σελίδα επικοινωνίας και θα δημοσιεύονται (σε ξεχωριστή ενότητα ή στα σχόλια της σελίδας επικοινωνίας) εφόσον πληρούν την παραπάνω προϋπόθεση.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail syntonistikofx@gmail.com.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s